Resultater av tannbleking

Tandblekingsprodukter har som formål å fjerne uønsket misfarging som legger seg på emaljen som følge av røyking, snus, kaffe, rødvin og mye annet. Ved å bleke tennene får du tilbake selvtilliten og kan smile med perlemorsfargede hvite tenner.

Synlige resultater med en gang

Til venstre ser du bilde av henholdsvis før og etter at en person har brukt vår tannbleking. Personen hadde tydelig misfargede tenner i både over- og undermunn. Resultatet er lett å se og er oppnådd på bare 20 dager med vårt tannblekingskit. Produktet som ble brukt er vårt Tannbleking Startkit.

Du kan regne med å se tydelige nyanseendringer etter bare 3 dager. Etter 20 dager vil tennene være flotte og hvite. Hvor lenge resultatet holder seg avhenger av hvor godt du passer på tennene dine. Det er likevel normalt at misfargingen kommer tilbake etter rundt 12 måneder.

Vår tannbleking gjør mer enn å bare gi hvite tenner

I tillegg til å gi deg et flott hvitt smil, forebygger våre produkter fremtidig misfarging av tennene. Misfarging har det med å avle misfarging, så det kan være en god idé å få renset tennene før behandling. Blekingen hjelper også mot betennelser i tannkjøttet og dårlig ånde, da tannblekingen også bidrar til å rense munnen for enkelte bakterier.