Om Teeth.no

Teeth.no er en norsk nettbutikk som selger kvalitetsprodukter for å få hvitere tenner. Vi tilbyr kvalitetssikrede produkter av topp kvalitet, som gjør det enklere og mer behagelig for alle å få flotte hvite tenner. Vårt mål er å gi deg muligheten til et flottere smil, uten at det skal koste en formue.

Godkjente kvalitetsprodukter

Teeth.no tilbyr vi nøye utvalgte og gjennomtestede produkter, som vi kan stå inne for 100%. Alle våre produkter følger EU sine strenge regler for ingredienser og er pakket i et klinisk rent miljø. Mange tror man må gå til tannlegen for å bleke tennene, men vi gjør det nå mulig å bruke de samme blekemidlene som tannleger bruker. Våre tannblekingsmidler er altså identisk til produktene som tannleger bruker når de utfører sine profesjonelle behandlinger.

Frakt og levering

Vi selger våre produkter til priser som alle har råd til og vi tilbyr gratis frakt på StartKit. Vi har også lynrask levering, slik at du kan motta dine tannblekingsprodukter allerede dagen (i noen tilfeller, beregn 1-2 dager) etter din bestilling.

Har du spørsmål kan du skrive til oss på post@teeth.no. Vi svarer på alle e-poster innen 24 timer, og som regel enda raskere.

Ansvarlig eier

Endresen Holdings AS
Org.nr. 916 481 454
Dvergsnesheia 30
4639 Kristiansand S
Tlf. 461 24 024