Postet på

Hvite tenner smiler mer

Hvite tenner

Det er god helse i et selvsikkert smil og med tannbleking får du sunne fordeler. Et svakt gulskjær på tennene betyr på ingen måte at tennene dine er dårlige, eller at du har dårlig tannhygiene. Gulskjæret er helt vanlig hos mange mennesker, men mange syns samtidig det er litt skjemmende. Dette kan igjen føre til at vi smiler mindre, eller kun smiler med lukket munn. Med tannbleking kan vi ta det spontane, ekte smilet tilbake!

Tannbleking er tingen

I butikken, eller på apoteket, velger vi gjerne tannkrem som lover oss hvitere tenner. Vel hjemme pusser og pusser vi, men hvitheten lar vente på seg. Dette har som regel en veldig enkel grunn, tennene våre har et helt naturlig gulskjær som vanskelig lar seg fjerne med vanlig tannkrem. Det er med andre ord ikke alltid ytre kilder som kaffe, te, sigaretter etc. som gir oss dette gulskjæret. For deg med et naturlig gulskjær i tannemaljen er tannbleking tingen. Enkelt og rimelig utfører du blekingen selv hjemme på badet.

Rask og rimelig tannbleking

Den tiden er over da vi måtte bestille dyre timer hos tannlegen for å kunne bleke tennene våre. Nå får vi kjøpt rimelige produkter som vi bruker når vi selv har tid og behov. De er enkle å bruke og helt sikre så lenge vi følger bruksanvisningen. Hvite tenner gjør oss mer selvsikre, ikke bare når det gjelder å smile, men også på andre områder i livet. Glem de dyre tannkremene som likevel ikke gir synlige resultater. Ta saken i egne hender og utfør tannblekingen selv, trygt og enkelt, raskt og rimelig.

Trygg i sosiale sammenhenger

Hvorfor bleke tennene? Vi kan ha utmerkede tenner, sunne, sterke og friske, men alikvell være forsiktige med å vise de. Når vi derimot vet at de er hvite, ja da åpner vi munnen oftere og lar smilet skinne utover forsamlingen. Hvite tenner gjør oss tryggere i sosiale sammenhenger og denne selvsikkerheten er meget smittsom. Spesielt når vi møter mennesker vi ikke kjenner så godt, er det viktig å kunne slappe av og smile trygt. Dette er uhyre viktig for det førsteinntrykket andre får av oss. Når vi slapper av og er selvsikre vil vi vekke tillit og imøtekommenhet fra andre. Spesielt i et jobbinterview er dette helt essensielt. En annen situasjon hvor vi trenger selvsikkerhet og utstråling er på en date!

Les om den psykologiske effekten av å smile.

Smilet, vårt viktigste våpen

I dyreriket er det å vise tenner ofte en klar advarsel og på ingen måte en invitasjon. Mistolker du dette som et smil kan du fort havne i trøbbel. Når vi mennesker smiler derimot, inviterer vi til samtale, forståelse, varme og lek. Smilet vårt virker avvæpnende på andre og er på den måten kanskje vårt viktigste våpen. Vi lærer dessuten raskt hvilken fantastisk effekt vårt smil har på omverdenen; sosial smiling starter hos nyfødte allerede etter 6 til 8 uker!

Les flere artikler på vår blogg!