Postet på

Hollywoodsmil med tannbleking

Tannbleking

Et ærlig og spontant smil har en fantastisk effekt på omgivelsene, men hvor ofte holder vi ikke igjen dette smilet for ikke å vise tennene? Teeth.no tilbyr gode løsninger for oss som syns tennene ikke er hvite nok. Tannbleking tar seg av det gulaktige skjæret som vanlig tannkrem ikke kan gjøre noe med og gir deg selvtilliten du trenger for å kunne vise verden din glede og latter. Tannbleking i dag utføres med trygge, effektive og rimelige produkter. Et pent smil gir deg en uomtvistelig fordel. Da er det bare å ta på seg solbrillene og et godt smil!

Spontan glede fra Teeth.no

Med tannblekingprodukter fra oss, kan du nå selv bleke dine tenner for en rimelig penge. Bleking med våre produkter er enkelt og trygt og du sparer både tid og penger i forhold til å la tannlegen gjøre jobben. Det å kunne bryte ut i et smil akkurat når du føler for det kan ikke verdsettes nok, både for deg selv og for de rundt deg. Spontan glede uttrykker vi med smil og latter, men mange av oss holder smilet tilbake på grunn av tennene. Prøv tannblekingprodukter fra vår nettbutikk og ta smilet ditt tilbake.

Gule eller hvite tenner?

Hvilken farge er tennenes naturlige farge? De fleste tenker på tenner som hvite, men det er slett ikke alle som har hvite tenner fra naturens side. Mange har gulaktige tenner uten at det betyr at de har dårlig tannhygiene. Livsstilen vår kan påvirke fargen på tennene, spesielt røyking og kaffedrikking kan gi uønsket misfarging (slik slutter du å røyke). Å pusse tennene godt både morgen og kveld er selvfølgelig også en viktig faktor. Sunne tenner har jevn farge, uansett om de er melkehvite eller har et lett gulskjær.

Enkel og ufarlig tannbleking

Med produkter fra teeth.no kan du nå bleke dine tenner selv på en trygg og enkel måte. Behandlingen er skånsom og skader ikke tennenes naturlige emalje så lenge du følger bruksanvisningen. Med våre produkter oppnår du et naturlig resultat, noe mange av våre kunder er opptatte av. Vi vil se naturlig vakre ut, ikke kunstig tilgjorte. Ved rett bruk er det ufarlig å bruke våre produkter, men har du hull eller andre problemer med tennene skal du vente til disse er ferdig behandlet. Våre produkter fjerner misfarging fra tennenes naturlige emalje og sørger samtidig for å forebygge fremtidig misfarging.

Å handle på teeth.no

Det er enkelt og trygt å handle på teeth.no, våre kunders rettigheter er i tråd med Forbrukerrådets retningslinjer. På våre sider finner du all informasjon du trenger, samt komplette bruksanvisninger, om de ulike produktene. Tannbleking faller i kategorien kosmetikk og kan derfor trygt utføres av deg selv hjemme. Angrefristen er på 14 dager for alle produkter og det forutsettes at produktet leveres tilbake uskadet og i originalemballasjen. Oppdager du en mangel eller feil ved produktet kan du reklamere. En klage må sendes innen to år etter at varen er kjøpt, men ved reklamasjon er det en fordel for både deg og oss at klagen sendes så raskt som mulig.