Postet på

Gi et nytt smil i julegave

Tannbleking

Det er ikke alltid like lett å komme på hva en skal gi i julegave, og ofte ender man opp med noe kjedelig som mottakeren kanskje ikke ønsket seg. Et godt tips til gaveidéer er å gi noe utradisjonelt som du vet personen vil bli både overrasket over og finne nytte i. Så hvorfor ikke gi et nytt og pent smil som julegave? Startkit for tannbleking fra oss vil garantert skille seg ut blant årets julegaver. Har du selv fått gulere tenner med årene, kan du pynte opp smilet selv nå som det går mot jul og julebord.

Julegave rett i posten

Startsettet du trenger til tannbleking inneholder det du trenger for å få et langt mer sjarmerende smil. Det er enkelt å bruke og du vil se resultatene bli bedre og bedre for hver behandling. Blekingsmiddelet er det samme som brukes av de fleste tannklinikker, og inneholder ikke peroxid. Blekemiddelet i geléen som medfølger er skånsomt og samtidig svært effektivt. Den som vil ha hvitere tenner kan selv sammenligne med nyansekortet som også ligger i pakken.

Et sett for tannbleking egner seg perfekt som en annerledes julegave, enten til noen du er glad i eller deg selv. Teeth.no spanderer frakten og det tar sjelden mer enn 1-2 dager før du får pakken levert rett i postkassen din. Og det beste er at du ikke behøver å ta frem kredittkortet, vi er nemlig billige også!

Pent smil

Et pent og hvitt smil gir bedre selvtillit lyser opp et glad ansikt. I dag er det blitt veldig vanlig at både kvinner og menn bleker tennene sine for å få et pent smil. Denne formen for behandling kan du utføre hjemme på ditt eget bad, noe som vil spare deg for mye penger.

Misfargede tenner skyldes ofte kaffe og nikotinprodukter, men også en rekke mattyper og drikke kan ligge bak. God tannhygiene hjelper veldig og er viktig ikke bare for smilet, men også for helsa. Men, over lang tid vil tennene likevel bli mørkere. For å få helt hvite tenner må du normalt bleke de. Settet for tannbleking fra Teeth.no vil gi resultater som også varer lenge, med tenner som vil holde seg hvite i månedsvis.

Les: Tre trinn til bedre selvtillit.

Spør tannlegen

Periodevis bleking vil opprettholde resultatet, men man skal være forsiktig med å overdrive. Følg instruksene i pakningsvedlegget, og konferer med din tannlege om du er usikker. Husk også at om du har ubehandlede hull i tennene eller tannstein, bør du få dette behandlet av tannlegen før du går i gang. Forsikre deg også om at tannkjøttet og tannhalsene er friske og sunne. Gir du bort tannblekingssett i julegave, sørg for å informere mottakeren informeres om at han eller hun bør konsultere tannlegen før de bleker tennene sine hjemme. God jul!

Les flere artikler om tannbleking på vår blogg.