Få fine hvite tenner

Det er mange måter å få hvite tenner på. En metode som blir mer og mer vanlig er tannbleking. Det gjør du ved å behandle tennene med en gele, som fjerner misfarging på tennene dine. Våre produkter er gjennomtestede og garanterer deg et flott og optimalt resultat i form av et naturlig hvitt smil – uten misfarginger og gulaktige nyanser.

Vårt tannblekingskit er utviklet av tannleger og er av meget høy kvalitet. Du kan bestille direkte her i nettbutikken:

Hvite tenner er viktig for førsteinntrykket

Vi lever i et samfunn hvor utseendet betyr utrolig mye. I situasjoner som jobbsamtaler, dater osv. kan det være avgjørende at du gir et godt førsteinntrykk, og ditt smil vil ha en viktig innvirkning på dette. Sunne hvite tenner sinaliserer noe positivt og mange vektlegger det ubevisst. Hvite smil er også moderne og vi ser Hollywoodstjerner, musikere og realitystjerner med flotte hvite tenner på TVen hele tiden. Mennesker er født med forskjellige type tenner og det er ikke alle som kan få kritthvite tenner bare ved å pusse dem grundig.

Slik får du hvitere tenner

Hemmeligheten bak kjendisenes fine tenner er tannbleking. Årsaken til at tennene dine får gule/brune nyanser er fordi tennene misfarges, noe som er helt naturlig at skjer over tid. Ofte er det gjerne kaffe, te, rødvin, snus og sigaretter som er den store synderen. Misfarging kan ikke pusses bort med tannbørste og dersom du vil bli kvitt misfargingen må du bleke tennene.

Slik virker blekingen

Blekemidler fjerner uønskede misfarginger fra din emalje, slik at du kan få et fint og hvitt smil igjen. Blekingen gir med andre ord tennene dine en frisk ny start og er samtidig forebyggende mot fremtidige misfarginger. Tannbleking hjemme er helt ufarlig hvis du følger bruksanvisningen. Likevel skal du være oppmerksom på å ikke bruke tannbleking hvis du har hull eller andre problemer med tennene. For å se hva du kan oppnå med våre kvalitetsprodukter, kan du se resultater fra andre som har brukt vår tannbleking.