På salg!

Strips Tannbleking

kr 499 kr 299

Varenummer: T0005 Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Tannblekingsstrips – vårt nyeste innslag i butikken!

Hva er tannblekingsstrips?

Effektive, peroksidfrie tannblekingsstrips som enkelt legges på tennene for å få dine ønskede hvite tenner.
Teeth tannstrips, som det ofte på folkemunne kalles, er utviklet i et nøye samarbeid med en gruppe tannleger og spesialister for å sikre det beste mulige produktet. Det beste mulige produktet betyr at produktet bleker og gir deg hvite tenner uten å skade dem.
Produktet er laget uten peroksid. Peroksid er et middel som ble brukt til tannbleking før, og fremdeles brukes av andre aktører. Det fører til ising, hull og svakere tenner. Dette er noe du ikke trenger å frykte med Teeth tannblekingsstrips uten peroksid.
Alle teeth.no sine produkter er peroksidfrie, så når du handler hos oss kan du føle deg helt trygg.
I denne artikkelen fra VG kan du lese hva tannleger sier om peroksidbleking, med sterk anbefaling om å bruke våre typer produkt uten peroksid.

Hva får du i en pakke tannstrips?

Hele 14 behandlinger til tannbleking i en pakke! Du får altså 28 blekningsstrips. Du får 28 like tannstrips, så skulle du fks ha mørkere tenner oppe enn nede etter bruk av snus eller røyk, er det ikke noe problem å bruke 16 oppe og 12 nede. Prosessen er så enkel at du fester tannblekingsstrips oppe og nede på under 10 sekunder, og setter det godt til rette foran PC eller TV og venter på et strålende resultat tannbleking.
Det følger også med instruksjonshefte for den særdeles enkle prosessen, og en fargeguide så du kan følge blekningsprosessen.
Er du allikevel i tvil om tannblekingsstrips er den rette måten for deg å få hvite tenner på, kan kan vi anbefale en annen av våre bestselgere; tannblekingspennen.

Man kan rett og slett ikke få noen enklere og billigere vei mot tannbleking, hvite tenner og C.. nei, Teeth-smilet!

Skulle du fremdeles ikke være overbevist kan du lese enda litt mer om tannbleking i denne velskrevne artikkelen.