På salg!

Tannblekingspenn

kr 439 kr 269

Med vår tannblekingspenn får du hvitere tenner på en enkel måte. Penselen fordeler blekegelen jevnt på de tennene du ønsker å bleke og effekten får du omgående.

  • Skånsom og enkel å bruke
  • Umiddelbart resultat
  • Lynrask levering og gratis frakt

På lager

Varenummer: T0002 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Hvis du ønsker å styrke selvtilliten din, kan et flott og hvit smil hjelpe deg. Ikke alle mennesker er født med naturlig hvite tenner, og det kan være stor forskjell på hvor resistente tennene er mot misfarginger. Misfarging av tennene er noe som skjer når du for eksempel drikker kaffe, te, brus eller røyker, og det blir heller ikke bedre med alderen. Disse tingene forårsaker gule- og brunaktige nyanser på tennene dine, som kan være til stor sjenanse for deg selv.

Tannbleking er veien til et hvit smil

Dersom du er lei av misfarging på tennene er tannbleking den beste løsningen. Blekemiddelet går inn og fjerner misfarging og belegg på tennene, slik at du kan få tilbake et fint og hvit smil. Blekemiddelet gjør altså at tennene blir naturlig hvitere.

Tannblekingspenn – enkel å bruke og synlige resultater

Aldri har det vært enklere å bleke tennene. Med vår tannblekingspenn kan du få flotte og naturlig hvite tenner på bare noen få behandlinger. Den unike penselen gjør det mulig å påføre et presist og nøyaktig lag av den effektive bleke gel’en. På den måten sikrer du at du oppnår det resultatet du ønsker. Du bruker penselen ved å åpne pennen, stryke gel på tennene og la det sitte på i kun 15 minutter. Deretter skyller du grundig med vann. Forsøk å unngå å svelge blekemiddelet. Det er ikke giftig, men det anbefales likevel ikke.