På salg!

Tannblekingsgel

kr 139kr 599

Med vår tannblekingsgel får du garantert hvitere tenner på en rask og skånsom måte. Blekegelen innholder maks tillatt blekestyrke, er peroxidfri og i henhold til EU sitt regelverk. Du kan derfor være trygg på at du får et kvalitetsprodukt og at blekingen gir gode resultater.

  • Ekstra blekegel for deg som allerede har blekeskinne
  • Maks tillatt styrke gir maks effekt
  • Peroxidfri og skånsom
  • Garantert fornøyd eller pengene tilbake
  • Lynrask levering – Rett i postkassen innen 1-2 dager
Nullstill
Varenummer: T0003 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Vi tilbyr tannblekingsprodukter av høyeste kvalitet og ønsker du å få hvite tenner, kan vi anbefale vårt populære Tannbleking Startkit. I dette settet får du alt du trenger for en vellykket tannbleking. Startkitet inneholder nok gel til 12 blekinger, blekeskinne, ledlys og nyansekort. Tannblekingsgelen som følger med startkitet er av høyeste kvalitet og er det samme blekemiddelet som profesjonelle tannleger bruker i sine behandlinger.

Kjøp tannblekingsgel til flere tannblekinger

Startkitet som vi selger inneholder kún tannblekingsgel til rundt 12 tannblekinger. Dersom du allerede har kjøpt et kit og allerede har blekeskinne og nyansekort, kan du spare penger ved å supplere med å kjøpe ekstra gel separat. Én kanyle med tannblekingsgel inneholder nok gel til 3-4 tannblekinger, avhengig av hvor kraftig du doserer.

Tilleggsinformasjon

Antall

2 stk., 4 stk., 12 stk.