På salg!

Tannbleking Startkit

kr 649 kr 389

Vårt startkit for tannbleking inneholder alt du trenger for å få hvite tenner. Tannbleking hjemme er enkelt og du vil raskt se at tennene blir hvitere for hver behandling du utfører. Vi er helt sikre på at du blir fornøyd og gir deg 100% fornøyd garanti!

  • Få hvite tenner og smil med selvtillit
  • Maks tillatt styrke gir maks effekt
  • Peroxidfri og skånsom
  • Garantert fornøyd eller pengene tilbake
  • Gratis frakt – Rett i postkassen innen 1-2 dager

Beskrivelse

Få alt du trenger til flere behandlinger i en pakke!
Tannbleking startkit inneholder blekegel, blekeskinner, oppbevaringsboks til blekskinner, fargekart for å måle effekten, UV-lys for å øke effekten og instruksjonsbok.
Enklere kan det ikke bli.

Hva er egentlig tannbleking?

Med tiden blir tennene dine misfargede, noe som typisk skyldes kaffe, te, brus, røyking og lignende. Når tennene dine får en gulaktig nyanse, kan du pusse tennene hos tannlegen eller få dem bleket. Velger du å få tennene dine pusset, vil du få fjernet de overfladiske misfargingene, men tennene blir aldri helt hvite. Med blekemiddel som finnes i Tannbleking startkit får du frem din originale medfødte hvithet som ser helt naturlig ut, og du vil føle deg mye freshere. Det er utrolig hvor mye lettere smilet sitter og smitter med hvite tenner.
Tannbleking er nå helt akseptert, selv om det en periode ble sett på som litt femi, det er noe veldig mange gjør og prater åpent om.
Alle våre behandlinger er uten peroksid. Peroksid er et kjemisk middel som tannleger anbefaler på det sterkeste å unngå! Dessverre er det fremdeles brukt i mange tannblekemidler. I vårt tannbleking startkit og alle våre andre produkter er de peroksidfritt.
Du kan også lese mer om tannbleking i denne artikkelen.

Tannbleking Startkit gir deg hvite tenner

Vi anbefaler at du bleker tennene dine med vårt Tannbleking Startkit, som inneholder alt du trenger for å bleke tennene hjemme. Tannbleking startkit inneholder nok blekegel til å holde tennene dine hvite i flere måneder. Blekegelen som følger med i pakken er den samme som tannleger benytter. I tillegg får du med en blekeskinne, som sikrer at blekegelen kun berører tennene dine, samt et nyansekort som hjelper deg å finne den nyansen du ønsker på tennene dine.

Tannbleking startkit er vår toppselger, og vi og veldig mange av våre kunder anbefaler den på det sterkeste!